MCWC Radio

Presented by Mora Country & Western Club

Medlem

Little_CowboyDu som gillar Country, och vill stödja oss i vårt ideella arbete med att sprida country musik i Sverige, bland annat genom regelbundna radiosändningar på 89,1 och 94,1 MHz i närområdet, fredagar kl 19:30-21:00. Bli medlem i Mora Country & Western Club! Du som inte bor inom närområdet  kan lyssna på programmet via webb-radion. Det finns även möjlighet att lyssna på de senaste programmen via vår hemsida. Reprisen ligger kvar i 1 vecka, tills nästa program sänds. Vi har dock inget arkiv… Men en vecka får du av oss.

Vi prioriterar våra radioprogram med möjlighet att vinna fina priser i våra tävlingar.

Att bli medlem i vår klubb kostar bara 150 kr per år som du sätter in på postgiro 69237-6, skriv ditt namn, adress och telefonnummer tydligt på inbetalningskortet. Alternativt att du Swishar 150 pengar till:1231354877

Tävla i Pop-A-Top Country även utanför vårt sändningsområde! På förekommen anledning vill vi här informera om att det går bra att delta i våra ring-in tävlingar i radio-programmet även om du befinner dig utanför vårt FM sändningsområde. Tävlar gör du genom att ringa 0250-10 000. Dock är det så att många av våra vinster är lokala varuvinster… Kaffe,Pizza,Tårtor osv. Därför har vi beslutat att alla ni som bor utanför Siljans området istället får chans på att bli rik … Er skickar vi ett par skraplotter. Om du vinner…

Radio Siljans webbradio som vi sänder via hittar du här!  Klicka här!

Du som bor ute i landet kan delta i våra tävlingar på samma villkor som den lokala lyssnarskaran under förutsättning att du är medlem i Mora Country & Western Club. Hälsningar och önskemusik är naturligtvis välkomna utan medlemsskap! Önska gärna genom att använda vårt formulär här på webben. Vi reserverar oss dock gentemot konstant förekommande önskemål. Variation förnöjer sägs det. Önska gärna låtar du kanske letat länge, men inte hittat. Vi sätter in alla våra krafter för att uppfylla dessa önskningar, framför ”hyllvärmare” som t.o.m spelas på riksplanet. När det gäller vinster så har vi fått nytt utlämningsställe fr.o.m September 2023. Boende i Mora, Orsa och Älvdalen hämtar sina vinster hos Dalarna Design of Sweden. Affären ligger på gågatan i Mora, strax nedanför Ica. Vinnare längre bort får sina vinster skickade per post som vanligt. Viktigt att alla som ringer in och vill delta i våra tävlingar uppfyller några enkla krav. Uppge medlemsnummer och namn när du ringer in och tävlar. Vi kontrollerar innan vi skickar vinsten att medlemsavgiften är erlagd. Om inte …ja då kommer det ingen vinst hem till dig. Enklare än så kan det inte bli.

Vi är så glada över att få fler och fler lyssnare och medlemmar även utanför vårt sändningsområde. Tipsa gärna vänner och bekanta om vår webbsändning som fungerar all over the world! Välkomna att ha trevligt tillsammans med oss i MCWC Radio. Så känn dig Varmt Välkommen att hänga med oss.