MCWC Radio

Presented by Mora Country & Western Club

Medlem

Little_CowboyDu som gillar Country, och vill stödja oss i vårt ideella arbete med att sprida country musik i Sverige, bland annat genom regelbundna radiosändningar på 94,1 MHz fredagar kl 19:30-21:00. Bli medlem i Mora Country & Western Club! Du som inte bor inom närområdet och kan lyssna på närradion 94,1 MHz direkt, kan lyssna på programmet via webb-radion. Det finns även möjlighet att lyssna på de senaste programmen via vår hemsida.

Vi prioriterar våra radioprogram med möjlighet att vinna priser i våra tävlingar. Men det hindrar oss dock inte från att arrangera någon tillställning med live countrymusik…till och med rockabilly…viktigast är att träffas och ha trevligt tillsammans. Håll utkik på hemsidan för att se vad som är på gång!

Att bli medlem i vår klubb kostar bara 100 kr per år som du sätter in på postgiro 69237-6, skriv ditt namn, adress och telefonnummer tydligt på inbetalningskortet.

Tävla i Pop-A-Top Country även utanför vårt sändningsområde! På förekommen anledning vill vi här informera om att det går bra att deltaga i våra ring-in tävlingar i radio-programmet även om ni befinner er utanför vårt sändningområde. Tävlar gör du genom att ringa 0250-10 000 eller faxa till nummer 0250-10 501.

Radio Siljans webbradio som vi sänder via hittar du här!  Klicka här!

Då deltar även DU i våra tävlingar på samma villkor som alla andra tävlande under förutsättning att du är medlem i Mora Country & Western Club. Hälsningar och önskemusik är naturligtvis välkomna utan medlemsskap! Skulle just DU ha tur och bli en av vinnarna och bo utanför Mora kommun så skickas din vinst med post till din hemadress! De presentkort som lottas ut är inlösbara endast hos det företag som står som utfärdare på presentkortet. Vinnare i våra tävlingar hämtar sina priser hos Mora IK:s Souvenirshop på gågatan i Mora. Detta gäller boende inom Mora kommun. Ni som bor utanför kommunen får som tidigare era vinster hemskickade per post.

Glädjande nog får vi fler och fler lyssnare och medlemmar även utanför vårt sändningsområde. Tipsa gärna vänner och bekanta om vår webbsändning som fungerar all over the world! Välkomna att ha trevligt tillsammans med oss i MCWC Radio.