MCWC Radio

Presented by Mora Country & Western Club

Medlem

Little_CowboyDu som gillar Country, och vill stödja oss i vårt ideella arbete med att sprida country musik i Sverige, bland annat genom regelbundna radiosändningar på 89,1 och 94,1 MHz i närområdet, fredagar kl 19:30-21:00. Bli medlem i Mora Country & Western Club! Du som inte bor inom närområdet  kan lyssna på programmet via webb-radion. Det finns även möjlighet att lyssna på de senaste programmen via vår hemsida. Reprisen ligger kvar i 1 vecka, tills nästa program sänds. Vi har dock inget arkiv… Men en vecka får du av oss.

Vi prioriterar våra radioprogram med möjlighet att vinna fina priser i våra tävlingar. Men det hindrar oss dock inte från att arrangera någon tillställning med live countrymusik…till och med rockabilly…viktigast är att träffas och ha trevligt tillsammans. Håll utkik på hemsidan för att se vad som är på gång! Dock så ligger vi lågt med ”Live” arrangemang udda år. Och om pandemin släppt till 2022 så kanske det blir ett 40-års kalas? Vi håller tummarna.

Att bli medlem i vår klubb kostar bara 100 kr per år som du sätter in på postgiro 69237-6, skriv ditt namn, adress och telefonnummer tydligt på inbetalningskortet. Alternativt att du Swishar en hundring till:1231354877 – nytt från 2021.

Tävla i Pop-A-Top Country även utanför vårt sändningsområde! På förekommen anledning vill vi här informera om att det går bra att delta i våra ring-in tävlingar i radio-programmet även om du befinner dig utanför vårt FM sändningsområde. Tävlar gör du genom att ringa 0250-10 000. Dock är det så att många av våra vinster är lokala varuvinster… Kaffe,Pizza,Tårtor osv. Därför har vi beslutat att alla ni som bor utanför Siljans området istället får chans på att bli rik … Er skickar vi ett par skraplotter. Om du vinner…

Radio Siljans webbradio som vi sänder via hittar du här!  Klicka här!

Du som bor ute i landet kan delta i våra tävlingar på samma villkor som den lokala lyssnarskaran under förutsättning att du är medlem i Mora Country & Western Club. Hälsningar och önskemusik är naturligtvis välkomna utan medlemsskap! Önska gärna genom att använda vårt formulär här på webben. Vi reserverar oss dock gentemot konstant förekommande önskemål. Variation förnöjer sägs det. Önska gärna låtar du kanske letat länge, men inte hittat. Vi sätter in alla våra krafter för att uppfylla dessa önskningar, framför ”hyllvärmare” som t.o.m spelas på riksplanet. När det gäller vinster så skickas dessa ut per post, vi har inte längre möjlighet att leverera dessa hos någon lokal affärsidkare i centrala Mora. Vi som alla andra får tänka på Coronan o göra det så säkert som möjligt. En postlåda nära dig är det bästa vi kan uppnå. Vinnare utanför Mora kommun får också sin vinst med post till din hemadress! Detta avser varuvinster hos våra lokala sponsorer. De presentkort som lottas ut är inlösbara endast hos det företag som står som utfärdare på presentkortet. Vi poängterar att många lyssnare även är medlemmar i flera föreningar som har ett liknande tävlingsförfarande. Därför är det extra viktigt att alla som ringer in och vill delta i våra tävlingar uppfyller några enkla krav. Uppge medlemsnummer och namn när du ringer in och tävlar. Vi kontrollerar innan vi skickar vinsten att medlemsavgiften är erlagd. Om inte …ja då kommer det ingen vinst hem till dig. Enklare än så kan det inte bli.

Vi är så glada över att få fler och fler lyssnare och medlemmar även utanför vårt sändningsområde. Tipsa gärna vänner och bekanta om vår webbsändning som fungerar all over the world! Välkomna att ha trevligt tillsammans med oss i MCWC Radio. Så känn dig Varmt Välkommen att hänga med oss.